Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

P R E D A N É │EMPORIUM PROPERTY│3i byt pri Istropolise

Ulica: Robotnícka
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
P R E D A N É

Popis nehnuteľnosti

EMPORIUM PROPERTY ponúka na predaj 3 izbový byt v širšom centre pri Istropolise na Robotníckej ulici o rozlohe 75,47 m² s pivnicou, dvoma balkónmi a samostatnou garážou.

Nehnuteľnosť je ideálna svojou dostupnosťou do centra mesta ako aj k občianskej vybavenosti v okolí. Bytový dom sa nachádza v kľudnom prostredí, avšak na skok od zastávky električky do mesta alebo nákupného centra. 

Byt

Byt sa nachádza na 3. posch z 5-tich s výťahom a je po kompletnej rekonštrukcii v r. 2016 (vrátane všetkých rozvodov). Byt má dva balkóny. Pozostáva zo vstupnej chodby, vzdušnej obývacej izby spojenej s kuchyňou a vstupom na balkón, spálne, detskej izby s balkónom, vkusnej kúpeľne v pastelových farbách, samostatnej toalety s bidetom. Byt sa predáva kompletne zariadený nábytkom na mieru. Kuchynská linka disponuje nielen chladničkou, mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, varnou doskou, digestorom ale aj umývačkou riadu a drvičom odpadu. K bytu prislúcha pivničná kobka. K dispozícii je aj kočikáreň, kde je možné odložiť si napr. aj bicykle či lyže alebo sánky. 

Mesačné náklady na bývanie  230 EUR / 4 osoby (all inclusive, správa aj všetky energie), avšak bez dane z nehnuteľností, popl. RTVS, TV, internetu a pod.

Bytový dom

Panelový bytový dom, ktorý nedávno prešiel kompletným zateplením, čím sa zvýšila estetika ako aj vlastnosti bytového domu. Bytový dom disponuje výťahom, avšak na výstup na 3. poschodie nie je nevyhnutný.  

Parkovanie

K bytu sa predáva aj samostatne stojaca garáž o rozlohe 22 m2

Lokalita

Všetka potrebná občianska vybavenosť je dostupná pešou chôdzou. Materská a základná škola o ulicu ďalej, zastávka MHD (električka -10 min jazdy do centra mesta) a potraviny (otvorené 7 dní v týždni) 5 min.,Istropolis/Trnavské mýto, Centrál, NTC, zimný štadión, reštaurácia, večierka, lekáreň, poliklinika Tehelná 7 min., VIVO (Polus City Center) a Kuchajda 15 min. 

Samostatným a obrovským lákadlom lokality je projekt Nový Istropolis, ktorého cieľom je vytvoriť skutočnú štvrť v meste, kde vznikne aktívna a atraktívna zóna, ktorá bude jadrom nového mestského uzla. Nový Istropolis by mal pozostávať z troch základných častí: kancelárskej, rezidenčnej a veľkej kultúrno-spoločenskej sály, ktoré budú všetky obklopené veľkorysými verejnými priestranstvami – veľkým eventovým námestím, mestským námestím s aktívnym parterom a zelenými nádvoriami v blízkosti rezidenčnej časti. Vznikne tak komplexná štvrť.

Výmera

Byt 75,47 m² (interiér 65,69 m², 2x balkón spolu 6,78 m², pivnica 3 m²) + Garáž 22 m²

Transakčný proces

Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia právneho servisu, financovania a iných náležitostí zabezpečuje EMPORIUM PROPERTY na vlastné náklady. Celá transakcia je preto úplne plynulá, bezpečná a navyše bez starostí!

 


Nehnuteľnosť bola upravená HomeStaging oddelením spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. HomeStaging je štandardný nástroj spoločnosti EMPORIUM PROPERTY spočívajúci v profesionálnej príprave nehnuteľnosti na fotenie, 2D a 3D spracovanie a následnú prezentáciu za účlom jej predaja alebo prenájmu. Niektoré dekoratívne predmety viditeľné na vizualizáciách nehnuteľnosti nemusia byť jej súčasťou.

*****

© Všetky texty, fotografie, 2D alebo 3D spracovanie ako aj ďalšie formy prezentácie nehnuteľnosti použité v inzercii sú autorským dielom a majetkom spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. Pri neoprávnenom použití akejkoľvek zložky autorského diela sa neoprávnený používateľ vystavuje riziku trestnoprávneho stíhania a vznesenia nároku na náhradu škody vrátane ušlého zisku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
75.47 m2
Úžitková plocha:
65.69 m2
Poschodie:
3
Poschodí celkom:
6
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
6.78 m2
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2

Pozrieť na mape

Kontaktujte makléra

EMPORIUM PROPERTY

EMPORIUM PROPERTY s.r.o.

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • French
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti