Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

P R E D A N É │EMPORIUM PROPERTY│Obchod s francúzskymi delikatesami v centre Nivy

Ulica: Mlynské nivy 5A
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty/Priestory
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
Iné:
P R E D A N É

Popis nehnuteľnosti

EMPORIUM PROPERTY ponúka na predaj / odstúpenie prevádzku obchodu s francúzskymi delikatesami o rozlohe 98,43 m² v obchodnom centre NIVY.

Obchod je výnimočný svojim konceptom pod názvom La Fabuleuse Epicerie - "Famózne potraviny" ako aj umiestnením v rámci obchodného centra Nivy v časti Tržnica a zároveň pri vnútroblokovom átriu s voľnočasovou a relaxačnou funkciou.

Koncept La Fabuleuse Epicerie

Víziou zakladateľov bolo už od prvopočiatku, aby sa značka La Fabuleuse Epicerie spájala so svetom gurmánov, ako aj ľudí, ktorí ocenia znamenité pochúťky z regiónov Francúzska. Oblasti, ktorá v sebe odzrkadľuje azúrové more, slnkom zaliate pláže lemované palmami, neďaleké hory, a samozrejme vynikajúce a ešte raz vynikajúce jedlo. Srdcom konceptu sú preto potraviny pre labužníkov typické najmä pre juh Francúzska ako “foie gras”, oleje a octy, hľuzovky, morské plody, sladkosti, čokoládu, cukrárenské výrobky, čaj a kávu, ako aj unikátne likéry a vína. Všetky pochúťky sú starostlivo vyberané šéfkuchármi a vyrobené tými najlepšími výrobcami a farmármi z Francúzska. Túžba šíriť vášeň pre skvelé jedlo sa stala inšpiráciou podeliť sa o to so svetom. Následne sa jedinečné spojenie priateľstva a gastronómie rozvinulo v medzinárodný projekt famóznych potravín.

Obchodný priestor

Francúzski majitelia konceptu La Fabuleuse Epicerie - "Famózne potraviny" si nechali interiér prevádzky vytvoriť a dizajnovo zariadiť na mieru podľa dobre fungujúceho vzoru prvej predajne otvorenej na Francúzskej riviére, v meste Nice.

Ponúkaný priestor sa nachádza v obchodnom centre NIVY na 3. NP (2. poschodie) v časti Tržnica a zároveň pri vnútroblokovom átriu s voľnočasovou a relaxačnou funkciou.

Obchodné centrum NIVY

Centrum Nivy je v Bratislave úplne nová multifunkčná budova pozostávajúca z autobusovej stanice, nákupného centra a tržnice. Budova má päť nadzemných podlaží a dve podzemné. Na prvom podzemnom podlaží sa nachádza na rozlohe približne 30-tisíc m² samotná stanica, na druhom parkovisko. Súčasťou autobusovej stanice je viac ako 2.000 parkovacích miest. V budove sa nachádzajú autobusové nástupištia a pokladne, obchodné prevádzky, tržnica a služby na troch nadzemných podlažiach a zelená strecha budovy s parkom a chodníkmi. Na okraji komplexu sa nachádza 125 metrov vysoká kancelárska veža s názvom Nivy Tower, ktorá je najvyššou na Slovensku. Do centra Nivy je vjazd cez prvý podzemný kruhový objazd na Slovensku, ktorý bol spustený spolu s otvorením samotného centra.

Výmera

Prevádzka má rozlohu 98,43 m² (vrátane samostatnej plne vybavenej kuchynky slúžiacej aj ako zázemie). K priestorom prináleží aj sklad o rozlohe 25,03 m². 

 


Nehnuteľnosť bola upravená HomeStaging oddelením spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. HomeStaging je štandardný nástroj spoločnosti EMPORIUM PROPERTY spočívajúci v profesionálnej príprave nehnuteľnosti na fotenie, 2D a 3D spracovanie a následnú prezentáciu za účelom jej predaja alebo prenájmu. Niektoré dekoratívne predmety viditeľné na vizualizáciách nehnuteľnosti nemusia byť jej súčasťou.

*****

© Pokiaľ nie je uvedené inak, všetky texty, fotografie, 2D alebo 3D spracovanie ako aj ďalšie formy prezentácie nehnuteľnosti použité v inzercii sú autorským dielom a majetkom spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. Pri neoprávnenom použití akejkoľvek zložky autorského diela sa neoprávnený používateľ vystavuje riziku trestnoprávneho stíhania a vznesenia nároku na náhradu škody vrátane ušlého zisku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
98.43 m2
Počet podlaží:
5
Výťah:
áno
El. napätie:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Internet:
áno - wi-fi

Pozrieť na mape

Kontaktujte makléra

EMPORIUM PROPERTY

EMPORIUM PROPERTY s.r.o.

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • French
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme