Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

P R E N A J A T É │EMPORIUM PROPERTY│4i RD v Rači s božským kľudom

Ulica: Novohorská
Mestská časť: Rača
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
P R E N A J A T É

Popis nehnuteľnosti


Využite našu výnimočnú ponuku a darujte rodine nové bývanie na úžasne tichom mieste len na skok do prírody. Bývanie, ktoré spája výhody mesta a vidieka zároveň. Veríme, že sa vám naša ponuka zapáči a budete si tak môcť už čoskoro užívať rodinný život v dome, kde je všetko dostupné na dosah ruky a kde vaše deti budú mať možnosť zažiť vidiecku atmosféru, hoci budete stále v meste.


EMPORIUM PROPERTY ponúka exkluzívne na prenájom

4 izbový rodinný dom v starej Rači v časti Barónka pod vinicami blízko lesa na Novohorskej ulici o rozlohe interiéru 105 m² v uzavretom súkromnom areáli s nádhernou terasou s grilom obklopenou zeleňou, balkónom, vlastným garážovým státím v suteréne domu a v neposlednom rade aj božským kľudom. 

Stojí za to spomenúť tiež, že:

  • nehnuteľnosť je ideálna pre troj až štvorčlennú rodinu, v ktorej si každý obyvateľ nájde svoje súkromie v samostatnej izbe 
  • dom sa nachádza v príjemnom a veľmi kľudnom prostredí situovaný v starej Rači v časti Barónka medzi ďalšími rodinnými domami
  • len 3-4 min. chôdze bude čoskoro k dispozícii supermarket Tesco, dm drogéria a ďalšie obchody v bytovom komplexe Rínok Rača
  • neďaleko sa nachádzajú Apartmány Barónka (bývalý Hotel Barónka****), kde je možné využívať napr. bazén a saunu, ktoré sú prístupné aj pre širokú verejnosť. 

Dom

Dom sa nachádza ako prvý v rade zo šiestich vedľa seba stojacich (radových) domov. Dom je rohový, čo znamená, že sused je len z jednej strany. Noví obyvatelia budú mať k dispozícii 2 nadzemné podlažia (prízemie a poschodie) ako aj suterén / garáž, priestor spoločný pre všetky domy, v ktorom sa nachádzajú parkovacie státia pre majiteľov / užívateľov jednotlivých domov.

Dom je prirodzene rozdelený na dennú časť, ktorú tvorí prízemie a nočnú časť na poschodí. 

Na prízemí sa nachádza predsieň s veľkou vstavanou skriňou, samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou s umývačkou riadu a s jedálenským sedením, priestranná komora s policovou zostavou na mieru, chodba s nádherným veľkým akváriom, WC a krásna priestranná obývačka s jedálenským kútom vhodným aj na sviatočné stolovanie.

Za presklenými dverami obývačky sa nachádza malá oáza pokoja a oddychu, záhradná terasa vo vidieckom toskánskom štýle so zabudovaným grilom, ideálna na relaxačné večerné posedenia s rodinou alebo priateľmi. 

Terasa disponuje samostatným prívodom vody, ktorý ju umožňuje udržiavať sviežu a obkolesenú príjemnou zeleňou. Vytvára tak dokonalé súkromie pre každého jej užívateľa. Je veľkou pridanou hodnotou ponúkaného domu a nepochybne sa stane srdcovkou aj pre nových obyvateľov, kde sa budú cítiť ako na chalupe, hoci budú stále v meste.

Terasa je obklopená zeleňou z každej strany a poskytuje tak naozaj neopísateľné pohodlie a kľud na relax. Letné večery sú tam vskutku úplne úžasné a príjemné. Toto sa určite oplatí...:-) 

Na poschodí sa nachádza nočná časť s tromi izbami, veľkou kúpeľňou s vaňou a samostatným WC, čo je značnou výhodou. Z dvoch izieb s výhľadom na okolitú zeleň je vstup na balkón. V najväčšej izbe, ktorá je užívaná ako spálňa sa nachádza ďalšia vstavaná skriňa používaná ako šatník.

Pod sedlovou strechou je veľký a praktický ukladací priestor (cca 25-30 m2), kde je možné skladovať napr. sezónne veci alebo zriadiť archív. 

Vykurovanie je v celom dome teplovodné podlahové zabezpečené samostatným plynovým kotlom s ekvitermickou reguláciou (nastavenie teploty vykurovacej vody v závislosti od vonkajšej teploty).

Do domu je privedená káblová TV a internetové pripojenie UPC. Pri vstupe do areálu je videovrátnik.

Mesačné náklady na bývanie sú cca 160 € (správa aj všetky energie), avšak bez popl. RTVS, TV, internetu a pod.

Stavba domu a areál

Stavba domu bola kolaudovaná v r. 2005 a je z materiálu YTONG, obvodové múry hr. 375 mm a vnútorné priečky hr. 100 mm. Dom je zateplený. Strecha je sedlová so strešnou krytinou - betónová škridľa.

Dom je súčasťou stavby šiestich radových domov, ktoré sa nachádzajú v uzavretom areáli s peším vstupom cez bráničku s videovrátnikom a vjazdom cez bránu pre autá na diaľkové ovládanie

Parkovanie

Parkovanie je zabezpečené v spoločnej garáži v suteréne domu s pohodlným prístupom na diaľkové ovládanie. K domu prislúcha jedno vnútorné parkovacie miesto.

Lokalita

Nového užívateľa určite prekvapí božský kľud a pokoj napriek tomu, že sa dom nachádza v meste.

Lokalita vyniká výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do mesta aj na diaľnicu.

Pešou cestou 4 min. sú zastávky MHD (električka aj autobus).

Blízko sa nachádza voľnočasový komplex Apartmány Barónka, ktorý ponúka aj pre verejnosť možnosť využiť relaxačné centrum so saunou a interiérovým bazénom s rozmermi cca. 16x9x1,40 m (cca. 150 m2) a teplotou vody 31°C.  Komplex je v lokálnom merítku ideálnym miestom na šport i oddych.

V bezprostrednej blízkosti je miestny úrad, banky, lekáreň, pošta, reštaurácie či pivárne.

Nemožno opomenúť neďaleké letné kúpalisko Zbojnička a amfiteáter, kde sa niekoľkokrát ročne konajú miestne kultúrne akcie.

Vinobranie v Rači je povestné svojou bohatou ponukou burčiakov a miestnych dobrôt ako aj svojím kultúrnym programom. Aj toto všetko sa deje v pešej dostupnosti od domu.

Rovnako neďaleko je niekoľko škôlok a základných škôl.

Najväčšou devízou však je blízkosť prírody vhodnej na bicyklovanie a turizmus. Dom sa nachádza neďaleko račianskych vinohradov tesne pod lesom, do ktorého je z domu len na skok. A to ste stále v meste!

Byť v meste a zároveň pri lese je túžbou mnohých. Ponúkaný dom v sebe skĺbi jedno aj druhé! Jednoduchá dostupnosť prírody a kvalitnej občianskej vybavenosti robí tento dom výnimočným a ideálnym pre rodinné bývanie so všetkým, čo k tomu patrí.

Výmery

Dom: 131,57 m² (z toho úžitková plocha dom 105 m² - prízemie 54,83 m², poschodie 50,17 m²), balkón 2,57 m² + terasa 24 m²

Pozemok: 502 m² (z toho výmera vlastného pozemku 96 m² /terasa + pozemok pod RD/ a 406 m² výmera spoločných prístupových pozemkov v uzavretom areáli)

A teraz je to už len na vás!

Zavolajte nám na číslo +421 915 730 898 alebo nám napíšte e-mail na office@emporiumproperty.eu, aby vám tento skvelý domček náhodou niekto "nevyfúkol".

Dohodnite si obhliadku a všetko zvyšné si povieme osobne. Veľmi sa na vás tešíme!

 


Nehnuteľnosť bola upravená HomeStaging oddelením spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. HomeStaging je štandardný nástroj spoločnosti EMPORIUM PROPERTY spočívajúci v profesionálnej príprave nehnuteľnosti na fotenie, 2D a 3D spracovanie a následnú prezentáciu za účelom jej predaja alebo prenájmu. Niektoré dekoratívne predmety viditeľné na vizualizáciách nehnuteľnosti nemusia byť jej súčasťou.

*****

© Všetky texty, fotografie, 2D alebo 3D spracovanie ako aj ďalšie spôsoby prezentácie nehnuteľnosti použité v inzercii sú autorským dielom a majetkom spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. Pri neoprávnenom použití akejkoľvek zložky autorského diela sa neoprávnený používateľ vystavuje riziku trestnoprávneho stíhania a vznesenia nároku na náhradu škody vrátane ušlého zisku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
131.57 m2
Plocha pozemku:
502 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Plocha balkóna:
2.57 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
2
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
24 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Kontaktujte makléra

EMPORIUM PROPERTY

EMPORIUM PROPERTY s.r.o.

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • French
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti