Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

EMPORIUM PROPERTY ponúka na predaj

1,5i byt na Francúzskej riviére blízko Cannes na golfovom ihrisku s bazénom o rozlohe 30 m²

INVESTÍCIE NA FRANCÚZSKEJ RIVIÉRE. TO JE TO PRAVÉ ORECHOVÉ!

Snívate radi? Veríme, že áno. Veď kto nie. Určite ale ešte radšej premieňate svoje sny na skutočnosť. Pravda? Sme si istí, že aj tu odpoviete kladne. Tak len do toho ...

Premeňte svoj sen na skutočnosť!

Predstavte si, že už dlho snívate o nejakom nádhernom mieste. Mieste pri mori, ktoré vám splní všetky vaše dovolenkové túžby. Určite snívate o mieste s exotickým nádychom, kde je slnečno a príjemne aj v zime. A možno tiež neďaleko od nejakého pekného pohoria kôli turistike či lyžovačke. Mieste, kam by ste sa chceli stále vracať. Mieste, ktoré vám tak prirastie k srdcu, že si tam nakoniec kúpite svoju nehnuteľnosť. A tá vám umožní naplniť si všetko, o čom ste doteraz iba snívali. Jednoducho, premení váš sen na skutočnosť!

Objavte ikonický kúsok zeme neďaleko

Ak ste sa našli aspoň v jednom zo snov, objavili ste vaše vysnívané miesto. Objavili ste miesto s názvom Francúzska riviéra alebo Azúrové pobrežie (Côte d’Azur) ako sa Francúzska riviéra tiež zvykne nazývať! Objavte však aj ďalšie možnosti, ktoré vám tento ikonický kúsok zeme ponúka. A je ich naozaj požehnane ...

Investičná nehnuteľnosť na riviére uspokojí rozum a zahreje srdce zároveň

Investovanie do vlastnej rezidenčnej nehnuteľnosti na Francúzskej riviére je veľmi lákavou ale zároveň aj veľmi rozumnou voľbou. Bezpečné uloženie peňazí do stabilného aktíva a ochrana úspor pred infláciou sa ponúka ako prvé. Okrem toho si takúto investíciu viete zároveň aj naplno užívať, a to kedykoľvek počas celého roka. Vlastne kedykoľvek, kedy sa vám zachce.

Vlastný byt či apartmán, alebo hoci aj dom na Francúzskej riviére si dnes už naozaj môžete dovoliť. Verte alebo nie, cenovo sa zmestíte do rozpočtu podobnej bratislavskej či tatranskej nehnuteľnosti.

A hoci možno uprednostňujete tráviť svoj vzácny čas skôr v našich končinách, ani jedna z domácich nehnuteľností vám neponúkne takú perlu, akou je priezračné blankytné more.

Nehnuteľnosť na riviére vám navyše ponúka aj ďalšie benefity. Okrem toho, že si budete môcť užívať kľud a pohodlie pri mori, vaša nehnuteľnosť sa vám sama postará o zhodnotenie investície nielen nárastom jej hodnoty v čase, ale aj vo forme pravidelného celoročného príjmu z prenájmu, z ktorého sa veľmi ľahko môže stať vaša doživotná renta. A tá sa určite bude hodiť. A nielen ako prilepšenie na dôchodok.

Doprajte si výnimočnosť a susedia vám budú závidieť

Investícia do nehnuteľnosti na Francúzskej riviére spája príjemné s užitočným, preto je taká výnimočná. Výnimočnou je aj tým, že ide o bezpečnú investíciu v bezpečnej krajine, jednej z najväčších svetových veľmocí, ďaleko od slovenskej východnej hranice, čo je v súčasnosti ďalšou nie nezanedbateľnou devízou.

Zainvestujte do bezpečného, pohodlnéhoekonomicky výhodného života, ktorý ponúka výnimočné chvíle pobytu na pláži v Stredozemnom mori a na lyžovačke v Alpách v ten istý deň súčasne!

Skombinujte príjemné s užitočným

Investujte do vlastného majetku na Francúzskej riviére, ktorý vám umožní zhodnotiť vaše úspory nárastom jeho hodnoty v čase a zabezpečí vám aj pasívny príjem alebo výnos vo forme pravidelnej renty. Ako bonus vám ponúkne ešte aj „ubytovanie zdarma“ pri každej vašej dovolenke v oblasti, kde poľahky stretnete aj celebritu. Príjemné chvíle tu prežijete nielen v lete, ale na veľké prekvapenie aj v zime. Lyžovačka v neďalekých Alpách je niečo, čo doma určite nezažijete.

Neváhajte a poďte do toho!

Premeňte svoj sen na skutočnosť! Máte ho na dosah ...

Chcelo by to ale asi prestať iba snívať a skúsiť sa obrátiť na profesionálov s francúzskym lokálnym tímom priamo na mieste.

Vieme ako na to, všetko nechajte na nás! V nehnuteľnostiach na Francúzskej riviére sa vyznáme!


Ak sa chcete dozvedieť viac o bežnom živote na Francúzskej riviére a o možnostiach, ktoré vám tento nádherný región ponúka, pozrite si stránku www.francuzskariviera.eu


P O N U K A *

EMPORIUM PROPERTY ponúka na predaj 1,5i byt na Francúzskej riviére blízko Cannes na golfovom ihrisku s bazénom o rozlohe 30 m²

Svetový luxus aj pre slovenské peňaženky

Prenádherný byt s terasou s výhľadom v luxusnej rezidencii priamo na golfovom ihrisku s nádherne upravenou zeleňou počas celého roka. Umiestnený v rezidencii s bazénom, tenisovými kurtami, stále zeleným parkom s palmami a správcom. Rezidencia je mimoriadne dobre udržiavaná počas celého roka a bezpečná v príjemnej obytnej oblasti. Nachádza sa v pešej dostupnosti od všetkej potrebnej vybavenosti, vrátane pláže!

Všetko, čo potrebujete

Tento krásny, svetlý byt s klimatizáciou nachádzajúci sa na najvyššom 7. poschodí rezidencie pozostáva zo vstupnej chodby so skriňou, pohodlnej obývacej izby s otvorenou kuchyňou s východom na terasu. Byt disponuje aj od obývacej izby oddelenou menšou izbičkou slúžiacou ako spálňa. K dispozícii je samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC

Výhľad na nezaplatenie

K bytu prislúcha terasa s výmerou pekných 8 m², odkiaľ je nádherný výhľad. Terasa je dostatočne priestranná na umiestnenie stola pre 4 až 6 osôb a vďaka juhozápadnej orientácii ponúka nádherné západy slnka. Nerušený veľkolepý výhľad je orientovaný na zeleň a neďaleké kopce pohoria Esterel.

Dostupné parkovanie

Niekoľko parkovacích miest pre návštevníkov vo vnútri rezidencie je k dispozícii pre všetkých vlastníkov bytov a v blízkosti rezidencie je tiež množstvo voľných parkovacích miest.

Všade blízko

Byt sa nachádza v pešej dostupnosti cca 5 min. od neďalekého nákupného centra a cca 15-20 min. prechádzkou popri golfovom ihrisku a rieke až do prístavu a na pláž.

Výmery

Byt 30 m² a terasa 8 m²

Cena

179.000 €

K cene budú pripočítané:

  • zákonné transakčné poplatky vo výške cca 8% z kúpnej ceny kupovanej nehnuteľnosti (podobne ako je to napr. v Rakúsku alebo aj Španielsku), ktoré vyberá francúzsky notár ako štátny zmocnenec, a
  • odmena našej realitnej kancelárie.

Náklady na prevádzku (udávané predávajúcim):

  • Energie: 570 € / rok
  • Správa bytového domu: 1.280 € / rok
  • Správa rezidenčného komplexu: 1.320 € / rok

* POZN: Ak máte o nehnuteľnosť reálny záujem, odporúčame vám konať naozaj veľmi rýchlo! Na Francúzskej riviére sa takéto výnimočné nehnuteľnosti aj napriek globálnej kríze vďaka celosvetovej konkurencii kupujúcich na trhu neohrejú dlho. Míňajú sa skutočne veľmi veľmi rýchlo..

Tým, ktorí si našu ponuku našli na niektorom z realitných portálov alebo inde, odporúčame pozrieť si túto hodnotnú nehnuteľnosť aj priamo na našom webe www.emporiumproperty.eu (v niektorých prípadoch prelinkovanie nemusí byť funkčné, preto bude potrebné link skopírovať a vložiť ho do prehliadača osobitne). Nájdete tam veľké množstvo prelinkovaní na súvisiace témy ako aj ďalšie množstvo zaujímavých informácií ohľadom investovania na Francúzskej riviére .


Zaujala vás ikonická Francúzska riviéra? Naša ponuka však nevyhovuje úplne vašim kritériám? Nezúfajte, nájdeme vám inú! A presne podľa vašich požiadaviek ako aj vo vami zadefinovanom rozpočte. Disponujeme slovenským ako aj lokálnym francúzskym profesionálnym tímom priamo na mieste. Máme lokálne know-how a dokonale ovládame proces kúpy nehnuteľnosti vo Francúzsku. 

Na Francúzskej riviére sa vyznáme!

Uspokojte svoj rozum a zahrejte svoje srdce zároveň. Investujte na Francúzskej riviére. So všetkým vám radi pomôžeme! 

Zavolajte nám na číslo +421 915 730 898 alebo nám napíšte e-mail na office@emporiumproperty.eu a my vám vysvetlíme všetko, čo vás bude zaujímať.
Alebo uprednostňujete skôr osobný kontakt? Žiaden problém. Dohodnite si s nami stretnutie ešte dnes a všetko si preberieme takpovediac naživo. 
Veľmi sa na vás tešíme!
Zažite to s nami ...

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
30 m2
Poschodie:
7
Poschodí celkom:
7
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
8 m2

Pozrieť na mape

Kontaktujte makléra

EMPORIUM PROPERTY

EMPORIUM PROPERTY s.r.o.

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • French
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti