Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

P R E N A J A T É │EMPORIUM PROPERTY│Vnútorné komfortne umiestnené garážové státie MATADORKA

Ulica: Ulica závodu Matador 4
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Ostatné
Typ: Prenájom
Iné:
P R E N A J A T É

Popis nehnuteľnosti

EMPORIUM PROPERTY ponúka na prenájom vnútorné garážové státie v bytovom dome MATADORKA.

Garážové státie je umiestnené vo vnútri budovy bytového domu MATADORKA a výborne poslúži najmä vlastníkovi alebo nájomcovi tohto bytového domu ako parkovanie typu "suchou nohou". Z vedľajších domov to však je iba na skok, preto môže byť vhodnou voľbou aj pre obyvateľov zo susediacej zástavby. Parkovanie je ideálne svojou polohou pre bezkonkurenčnú dostupnosť do centra mesta ako aj rýchle napojenie na obchvat a diaľnicu

Doba prenájmu

Užívajte si pohodlie garáže tak dlho ako vám to bude vyhovovať s flexibilnými podmienkami ukončenia nájmu! 

Garážové státie

Doprajde vášmu štvorkolesovému miláčikovi ochranu pred nepriazňou počasia a ponúknite mu bezpečnosť vo vnútornej garáži novostavby bytového domu MATADORKA. Zaparkujte na veľmi komfortne umiestnenom garážovom státí, kde sa ani tí menej zdatní vodiči nebudú musieť strachovať o to, či sa zmestia do vyznačených pruhov. Lebo sa určite zmestia. Už žiadne škrabance a otĺkanie všetkého naokolo. Parkujte pohodlne a bez obáv.

Bytový dom disponuje chráneným vstupom do garáží cez bránu na diaľkové ovládanie, kamerovým systémom a 24-hodinovým NON STOP strážením bezpečnostnou službou, ktorá sa stará o bezpečnosť v celom bytovom komplexe. Výborná dostupnosť nielen na diaľnicu, ale aj do centra mesta.

Lokalita

MATADORKA sa nachádza v mestskej časti Bratislava Petržalka na križovatke ulíc Údernícka a Kopčianska. Toto územie sa hrdí kompletnou občianskou vybavenosťou a v neposlednej miere i vynikajúcou dopravnou dostupnosťou do centra mesta.

Bonusom je bleskové napojenie na obchvat a diaľnicu, budete na to totiž potrebovať iba 2 min. Zároveň sa tu nachádza železničná stanica Petržalka s priamym spojom do Viedne.

Iba „cez cestu“ sa nachádza obchodná galéria Vienna Gate, kde nájdete napr. potraviny Tesco, lekáreň, pekáreň, dm drogériu, ale tiež pizzeriu, fitness centrum či stomatológa. Viac obchodných prevádzok, kaviarne, či kino môžete navštíviť v neďalekom obchodnom centre Aupark, pričom OC Danubia, kde nájdete Lidl aj Kaufland na jednom mieste sa nachádza tiež neďaleko. Za oddychom si môžete zájsť napr. na známe letné kúpalisko Matadorka, ktoré je od objektu vzdialené naozaj len niekoľko metrov. Oddychovať môžete aj v 10 min. bicyklom dostupnom Sade Janka Kráľa.

Obrovskou výhodou objektu je, že sa nachádza na začiatku Petržalského korza, ktoré spája Petržalku so Starým Mestom, kam sa dá pohodlne dostať pešo, bicyklom, autom, ale aj verejnou dopravou. Nadšenci cyklistiky sa určite potešia možnosti napojenia na obľúbené cyklistické trasy SK-AT-HU.

MATADORKA sa nachádza v atraktívnej lokalite so špičkovou dostupnosťou na všetky smery.   

Výmera

Celková výmera vnútorného garážového státia je 12 m²

 


© Všetky texty, fotografie, 2D alebo 3D spracovanie ako aj ďalšie formy prezentácie nehnuteľnosti použité v inzercii sú autorským dielom a majetkom spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. Pri neoprávnenom použití akejkoľvek zložky autorského diela sa neoprávnený používateľ vystavuje riziku trestnoprávneho stíhania a vznesenia nároku na náhradu škody vrátane ušlého zisku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
12 m2
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Kontaktujte makléra

EMPORIUM PROPERTY

EMPORIUM PROPERTY s.r.o.

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • French
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme