Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

EMPORIUM PROPERTY│2i apartmán v Novej Lesnej s výhľadom na Tatry

Obec: Nová Lesná
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Iné:
590 €/mesiac
+ energie

Popis nehnuteľnosti

EMPORIUM PROPERTY ponúka na prenájom 2 izbový apartmán v Novej Lesnej vo Vysokých Tatrách o rozlohe 48,59 m² s balkónom s prekrásnym panoramatickým výhľadom na tatranské štíty.

Nehnuteľnosť je ideálna svojou centrálnou polohou s veľmi dobrou dostupnosťou do celých Vysokých Tatier a v tesnej blízkosti dvoch lyžiarskych stredísk. Z apartmánu je nádherný výhľad na panorámu Vysokých Tatier.

Doba prenájmu

V ponuke je dlhodobý prenájom (napr. aj na účely Home Office) na min. 1 rok.

Apartmán

Apartmán sa nachádza na 2. posch. (bez výťahu) s balkónom, z ktorého je prekrásny výhľad na Slávkovský, Gerlachovský a Lomnický štít.

Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby resp. predsiene so šatníkom, vzdušnej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne, a vkusnej kúpeľne v príjemných zemitých farbách s komfortnou rohovou vaňou a WC. Vykurovanie je lokálne, prostredníctvom vlastného plynového kotla umiestneného v kúpeľni. V kúpeľni je k dispozícii aj automatická práčka, ktorá je praktickým pomocníkom najmä pri dlhodobejších pobytoch. Z obývacej izby je vstup priamo na balkón, kde si posedíte pri kávičke alebo dobrom poháriku a vychutnáte si prekrásnu panorámu Vysokých Tatier. Apartmán disponuje plne vybavenou kuchynskou linkou so všetkým, čo je potrebné k pobytu (hrnce, taniere, príbory, poháre, a pod.), kávovarom na kapsule, rýchlovarnou kanvicou, hriankovačom, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou a elektrickou varnou doskou s digestorom. Obývacia izba disponuje pohovkou, satelitnou TV a DVD prehrávačom s cca desiatkou DVD nosičov od detských rozprávok, cez komédie, dobrodružné filmy až po thrillery. V spálni sa nachádza manželská posteľ a rozťahovacie kreslo, na ktorom sa pohodlne vyspí ďalšia dospelá osoba. Samozrejmosťou je bezplatné Wi-Fi pripojenie.  

Využitie / kapacita apartmánu

Apartmán je možné využiť max. pre 2 osoby. Fajčenie nie je povolené. 

Parkovanie

Pred domom je k dispozícii nevyhradené bezplatné parkovanie

Lokalita

Apartmán má vynikajúcu polohou, je lokalizovaný v turisticky príťažlivej oblasti v podhorí centrálnych Vysokých Tatier s veľmi dobrou dostupnosťou do rôznych častí našich veľkolepých veľhôr. Okrem dopravy vlastným automobilom, môžete využiť aj miestne MHD. V Novej Lesnej je zastávka štýlovej Tatranskej elektrickej železnice so zastávkami okrem Novej Lesnej aj napr. v Dolnom, Starom a Novom Smokovci, Tatranskej a Novej Polianke, Vyšných Hágoch a samozrejme v Poprade a Štrbskom Plese, medzi ktorými premáva. Zastávka tatranskej železnice je len 15 min. pešej chôdze od apartmánu. 5 min. chôdze je tiež zastávka autobusu premávajúcom na trase Poprad - Vysoké Tatry, Starý Smokovec a späť.

Stravovanie

Len 50 metrov od apartmánu sa nachádza vychýrená štýlová Koliba Tatry, v ktorej si môžete pri otvorenom krbe pochutnať aj na slovenských alebo grilovaných špecialitách. Reštaurácia je aj v Hoteli Eufória*** vzdialenom naozaj len pár krokov od apartmánu. V hotelovej reštaurácii vedia pripraviť aj jedlá pre hostí s intoleranciou na laktózu, lepok a pod. Obidve reštaurácie disponujú krásnym panoramatickým výhľadom na Vysoké Tatry. Len 450 m (6 mim. pešo) od apartmánu sa nachádza Pizzeria Adriano. Ďalšou možnosťou je navštíviť reštauráciu Hotela Amália***, reštauráciu jedinečného hotela s nádychom talianskeho štýlu, ktorý je len cca 500 m (9 min. pešo) od apartmánu. K dispozícii je aj miestny obchod s potravinami (500 m).

Wellness

Ak sa vám po namáhavom dni zažiada trochu pasívneho alebo aj aktívneho oddychu, môžete si vychutnať napr. wellness v už spomínanom Hoteli Eufória***. Hotel ponúka tiež saunu, vírivku, fitness, tenisový kurt, stolný tenis a biliard. V Relax centre Hotela Amália*** si zas môžete okrem sauny a blahodárnych masáží vychutnať aj krytý vyhrievaný bazén s protiprúdom a masážnymi tryskami. V ponuke je tiež hydromasážna vaňa, solárium, či biliard.

Aktivity v okolí

Ak plánujete vyraziť do Vysokých Tatier, určite neplánujete zostať sedieť len tak na apartmáne. V okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám, ako je turistika, cykloturistika, lyžovanie a množstvo ďalších. Lyžiarske stredisko Hrebienok je vzdialené len 7 km a lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica sa nachádza 8 km odtiaľto. Aké sú ale ďalšie možnosti? Ponuka je široká, stačí si len vybrať medzi tými najúžasnejšími zážitkami aké môžete na horách získať. 

Výmera

48,59 m² (interiér 44,8 m², balkón 3,79 m²)

Cena

590 € / mesiac + energie + provízia RK

 


Nehnuteľnosť bola upravená HomeStaging oddelením spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. HomeStaging je štandardný nástroj spoločnosti EMPORIUM PROPERTY spočívajúci v profesionálnej príprave nehnuteľnosti na fotenie, 2D a 3D spracovanie a následnú prezentáciu za účlom jej predaja alebo prenájmu. Niektoré dekoratívne predmety viditeľné na vizualizáciách nehnuteľnosti nemusia byť jej súčasťou.

*****

© Všetky texty, fotografie, 2D alebo 3D spracovanie ako aj ďalšie formy prezentácie nehnuteľnosti použité v inzercii sú autorským dielom a majetkom spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. Pri neoprávnenom použití akejkoľvek zložky autorského diela sa neoprávnený používateľ vystavuje riziku trestnoprávneho stíhania a vznesenia nároku na náhradu škody vrátane ušlého zisku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Celková plocha:
48.59 m2
Úžitková plocha:
44.8 m2
Poschodie:
2
Poschodí celkom:
3
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
3.79 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
El. napätie:
áno
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Satelitná televízia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Kontaktujte makléra

EMPORIUM PROPERTY

EMPORIUM PROPERTY s.r.o.

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • French
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti