Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

P R E N A J A T É │EMPORIUM PROPERTY│2i byt s prémiovým výhľadom

Ulica: Ulica závodu Matador 4
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
P R E N A J A T É

Popis nehnuteľnosti

EMPORIUM PROPERTY ponúka na prenájom 2 izbový byt na 20. NP v bytovom dome MATADORKA o rozlohe 49,16 m² s panoramatickým výhľadom na Bratislavský hrad.

Nehnuteľnosť je absolútne výnimočná svojim výhľadom a ideálna svojou polohou pre bezkonkurenčnú dostupnosť do centra mesta ako aj rýchle napojenie na obchvat a diaľnicu. Ideálne pre jednu osobu alebo pár.

Doba prenájmu

Užívajte si upokojujúci výhľad na mesto minimálne počas 12 mesiacov od 1.8.2023 (príp. skôr podľa dohody).

Byt

Nenechajte si ujsť zážitok z dokonalého bývania v oblakoch, presnejšie na 20. NP (19. posch) výškovej polyfunkčnej budovy MATADORKA.

Po nasťahovaní vám bude plne k dispozícii dizajnový nábytok spolu so spotrebičmi značky Electrolux.

Po vstupe do tohto racionálne a vkusne zariadeného bytu sa ocitnete vo vstupnej chodbe s veľkou plnohodnotnou šatníkovou skriňou so zrkadlom ako aj vešiakovou zostavou s botníkom.

Následne sa medziuličkou prekĺznete do rozumne usporiadanej centrálnej časti bytu rozdelenej na kuchynskú, jedálenskú a obývaciu časť.

Z obývačky je vstup na balkón cez veľké presklené balkónové dvere. A práve balkón je nepochybne najväčšou devízou tohto bytu. Na tomto veľkorysom priestore môžete tráviť svoje dlhé letné večery s upokojujúcim pohľadom na nádherne osvetlené mesto a Bratislavský hrad. Určite poznáte ten vnútorne ukľudňujúci pocit, keď upriamite zrak na bližšie neurčený bod niekde v diaľke a necháte v sebe snívať dušu cestovateľa svetom a možno aj vesmírom.. A presne toto vám tento byt ponúka. Toto nezískate len tak hocikde!

Exkluzívny výhľad na Hrad a mesto z výšky 20. podlažia dodá vášmu bývaniu punc naozajstného luxusu, ktorý si môžete dovoliť!

Keď už vám ale z toho cestovania vesmírom tak trocha vyhladne, určite oceníte možnosť ukuchtiť si niečo dobré pod zub, a to nielen pre vás, ale kľudne aj pre návštevu. Umožní vám to plne vybavená kuchyňa, v ktorej samozrejmosťou je chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, rúra na pečenie, indukčná varná doska, digestor, či umývačka riadu.

Po večeri poteší útulná kúpeľnička so sprchovacím kútom, v ktorej máte k dispozícii zrkadlovú skrinku s odkladacím vnútorným priestorom ako aj práčku so sušičkou. Elegantne sa tak vyhnete otravnému rozkladaniu sušiaka na bielizeň a zmenšeniu vlastného životného priestoru (sušiaky proste vždy zavadzajú, nech sú umiestnené kdekoľvek :-)).

Po osviežujúcej večernej sprche je predpoklad, že ďalší úspešný deň zakončíte v pohodlnej posteli v spálni, ktorá je vybavená ďalším ešte väčším šatníkom.

O tepelnú pohodu sa vám postará automatické podlahové vykurovanie v celom byte. Výhodou tohto systému je, že v lete si viete zabezpečiť aj pasívne prichladenie. Chladenie týmto spôsobom je oveľa komfortnejšie než pri použití „štandardných“ klimatizačných jednotiek, nakoľko sa týmto nevíri žiaden prach a v neposlednom rade budete odbremenení aj od zbytočného hluku.

Vaše pohodlie budú chrániť 5-komorové plastové okná s nadštandardným zvukoizolačným zasklením.

Byt sa prenajíma spolu s vnútorným parkovacím miestom.

Budúci nájomníci by mali byť nefajčiari, bez domácich zvierat a max. 2 osoby.

3D PREHLIADKA : https://livetour.istaging.com/1550db82-4e0d-4c68-8599-ee9ab6504ca7

Bytový dom

Polyfunkčný bytový dom MATADORKA je novostavbou z roku 2020. Centrálnym prvkom je 29 podlažná obytná veža ponúkajúca výnimočný výhľad na panorámu hlavného mesta, ktorá sa zároveň stala aj novým mesto-tvorným a orientačným bodom.

Na prízemí sa nachádza 15 priestorov pre občiansku vybavenosť, vrátane kaderníctva či Gino’s Cocktail Cafe Baru s terasou, kde si môžete dať super kávu za skvelú cenu a koláčik či zmrzlinu k tomu. Súčasťou projektu je aj nová materská škôlka, vo vnútrobloku multifunkčné ihriská, park s množstvom zelene a komunitné záhradky v celkovej rozlohe 1.400 m2, do ktorého majú prístup iba rezidenti tohto výnimočného projektu.

K dispozícii máte aj podzemnú garáž, z ktorej sa do bytu dostanete pohodlne jedným z dvoch rýchlovýťahov (zo štyroch), ktoré sú k dispozícii pre výškovú budovu.

Bytový dom disponuje 24-hodinovou NON STOP recepciou so strážnou službou zabezpečujúcou bezpečnosť v celom komplexe.

Parkovanie

Skvelý komfort bytu dopĺňa vnútorné garážové státie.

Lokalita

MATADORKA sa nachádza v mestskej časti Bratislava Petržalka na križovatke ulíc Údernícka a Kopčianska. Svojim obyvateľom ponúka vysoký štandard bývania. Toto územie sa hrdí kompletnou občianskou vybavenosťou a v neposlednej miere i vynikajúcou dopravnou dostupnosťou do centra mesta.

Zastávka MHD Stanica Petržalka sa nachádza hneď pri dome a dostanete sa z nej prakticky všade. Bonusom je tiež bleskové napojenie na obchvat a diaľnicu, budete na to totiž potrebovať iba 2 min. Zároveň sa tu nachádza železničná stanica Petržalka s priamym spojom do Viedne.

Iba „cez cestu“ sa nachádza obchodná galéria Vienna Gate, kde nájdete napr. potraviny Tesco, lekáreň, pekáreň, dm drogériu, ale tiež pizzeriu, fitness centrum či stomatológa. Viac obchodných prevádzok, kaviarne, či kino môžete navštíviť v neďalekom obchodnom centre Aupark, pričom OC Danubia, kde nájdete Lidl aj Kaufland na jednom mieste sa nachádza tiež neďaleko. Za oddychom si môžete zájsť napr. na známe letné kúpalisko Matadorka, ktoré je od objektu vzdialené naozaj len niekoľko metrov. Oddychovať môžete aj v 10 min. bicyklom dostupnom Sade Janka Kráľa.

Obrovskou výhodou objektu je, že sa nachádza na začiatku Petržalského korza, ktoré spája Petržalku so Starým Mestom, kam sa dá pohodlne dostať pešo, bicyklom, autom, ale aj verejnou dopravou. Nadšenci cyklistiky sa určite potešia možnosti napojenia na obľúbené cyklistické trasy SK-AT-HU.

Tento byt ocení každý, kto hľadá moderné a kvalitné bývanie v atraktívnej lokalite so špičkovou dostupnosťou na všetky smery.   

Výmera

Celková výmera bytu je 49,16 m². 

 

A teraz je to už len na vás! 

Zavolajte nám na číslo +421 915 730 898 alebo nám napíšte e-mail na office@emporiumproperty.eu, aby vám tento skvelý bytík náhodou niekto "nevyfúkol". Kontaktujte nás ešte dnes a zarezervujte si právo „prvej noci“ len a len pre seba čo najskôr.
Dohodnite si obhliadku a všetko zvyšné si povieme osobne. 
Veľmi sa na vás tešíme!

Zažite to s nami ...

 


Nehnuteľnosť bola upravená HomeStaging oddelením spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. HomeStaging je štandardný nástroj spoločnosti EMPORIUM PROPERTY spočívajúci v profesionálnej príprave nehnuteľnosti na fotenie, 2D a 3D spracovanie a následnú prezentáciu za účelom jej predaja alebo prenájmu. Niektoré dekoratívne predmety viditeľné na vizualizáciách nehnuteľnosti nemusia byť jej súčasťou.

*****

© Všetky texty, fotografie, 2D alebo 3D spracovanie ako aj ďalšie formy prezentácie nehnuteľnosti použité v inzercii sú autorským dielom a majetkom spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. Pri neoprávnenom použití akejkoľvek zložky autorského diela sa neoprávnený používateľ vystavuje riziku trestnoprávneho stíhania a vznesenia nároku na náhradu škody vrátane ušlého zisku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
49.16 m2
Úžitková plocha:
49.16 m2
Poschodie:
20
Poschodí celkom:
29
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Kontaktujte makléra

EMPORIUM PROPERTY

EMPORIUM PROPERTY s.r.o.

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • French
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti